Verden er lille og alt er forbundet . . .

sådan har det altid været og er ikke blevet mindre forbundet i vores moderne elektroniske verden. www.bogbasen.dk så det allerede for snart tyve år siden, da Bogbasen gik i luften som det første internetbaserede antikvariat i Danmark. Fremme i skoene dengang som Bogbasen.dk stadig er. Vi er lidt stolte over at have serviceret danskerne med bøger, tegneserier, noder og mange andre gode ting i alle disse år.

Den gamle antikvariatboghandler sætter en ære i at finde gode bøger til sine kunder, salg af bøger, det være om der er tale om brugte bøger til salg, genbrugsbøger, eller antikvariske bøger, så lægges der mange timer i jobbet til alles glæde.

For bøger er som billeder, kunst, nogle bøger er nærmest i sin udførsel et rent kunstværk. Der findes da også samlere til indbindinger af gode bogbindere, af bøger med ex-librix’er, førsteudgaver, dedikationsudgaver af forfatteren eller kunstneren. Mulighederne for en samler er mange.

Men selv om man er en tør antikvariatboghandler, kan man godt være lidt bekymret over vores miljø til eksempel. Er der risiko for at den øgede temperaturstigning på grund af øgede CO2 udledning og dermed øget regn, vil få luftfugtigheden generelt til at stige. Det vil ikke være godt for bøger og mange andre ting. Ikke et problem der er sat fokus på.

Men Jorden har brug for hjælp og du kan hjælpe . . .

I gennemsnit udleder hver dansker fra vugge til olding 7200 kg C02 om året. Det lyder af meget, men altså ikke mere end hvad et par træder i god væsk kan optage igen. Det vil selvfølgelig koste noget at købe jorden at plante træerne på, købe planter og passe dem, men så har du gjort dig CO2 neutral. Skylder du ikke dig selv og de kommende slægter, at gøre noget? Du kan starte her ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev: [email protected] og så er der tilmed et godt afkast i den investering.  

God læselyst og på genhør.