Den store rejse til USA

Det var en hård mandag morgen. Jeg havde lige spist morgenmad, og børstet tænder. Jeg skyndte mig. Jeg var virkelig sent på den. Det er anden gang at jeg kommer for sent i skole i denne uge. Jeg skyndte mig ud ad døren, og ned til busstopstedet. Bussen kom heldigvis om 2 minutter. Jeg havde virkelig glædet mig til denne dag. Det var sidste dag inden jeg skulle starte på gymnasium. Det betød også at efter i dag ville jeg have en lang sommerferie. Jeg havde virkelig brug for en ferie fra skole. Jeg kom så i skole. Kun 10 minutter forsinket. Det var virkelig en dejlig dag ellers. Vi lavede ikke så meget og fik tidligt fri. Der gik så nogle timer og vi fik fri. Jeg tog hjem, og fortalte mine forældre at jeg endelig havde fået ferie. Det samme havde de. Jeg snakkede med dem om, om vi ikke skulle tage på en lille rejse i ferien. Jeg ville virkelig gerne ud at opleve verdenen. Mine forældre havde selv tænkt over det, og de var allerede i gang med at kigge på rejser. Vi snakkede om at tage til USA, det ville bare være en virkelig dyr rejse. Men de snakkede om at tage et lån, så vi ikke behøvede at tænke på pengene, og så vi kunne komme derhen hvor vi ville. Vi besluttede os for at rejse derned, og de tog et lån fra Letfinans.dk. Jeg var så glad over det. Jeg havde virkelig glædet mig til at rejse. Der gik en uge og vi rejste så sammen derned. Det var virkelig den bedste rejse jeg har været til. Det hele var bare noget helt andet, og jeg ville helt sikkert gerne rejse herned igen en dag. Det vil jeg helt klart anbefale mine venner.