5 tips til en hyggeligere stue

Stuen er et af de rum hvor der bliver tilbragt mest tid, det er her de gode film og tv-serier ses og det er her der bliver slappet af med en god bog. For at du kan få mest muligt ud af din tid i stuen, bør der også være de rette rammer til dette. 

Den helt rette stemning kan opnås på mange forskellige måder, men som oftest handler det om at få nogle forskellige elementer ind i rummet, som kan være dem som skaber hygge. Der er nogle konkrete ting man kan arbejde med og her i artiklen, kommer vi med nogle konkrete bud på, hvad du kan gøre fore at skabe en god stemning i rummet. 

Det behøver bestemt ikke nødvendigvis at koste mange penge, men det kræver at du ved hvad du kan arbejde med. Artiklens formål er at give dig inspiration til nogle punkter, som du selv kan gå videre med efterfølgende.

Køb nogle flotte pyntepuder

Alle mennesker har en sofa i deres stue. Sofaen har som oftest nogle indbyggede puder, som har samme farve som selve sofaen. Et godt tip er derfor at tilføje nogle flotte pyntepuder. Disse kan købes i alverdens forskellige farver og former, så her har du virkelig mulighed for at kunne tilføje noget nyt i stuen. De fleste pyntepuder kan også fås i forskelligt materiale, som eksempelvis fløjl eller velour, som også kan give noget nyt til rummet. Vi kan anbefale at du besøger Trendyfour for flotte pyntepuder.

Find fyrfadsstager i et smart design

Der er ikke noget som hygger som en flot lysestage eller fyrfadsstage. Fyrfadsstager kan give en hel unik stemning, ikke mindst når man tænder lysene som skal sidde i fyrfadsstagen. Igen er der mulighed for at eksperimentere med farver og materialer, når du skal vælge den helt rigtige fyrfadsstage til rummet. Se et stort udvalg af forskellige fyrfadsstager her.

Lav en billedvæg

Lav din egen billedvæg ved at sammensætte forskellige billeder på væggen. Du kan enten printe dine egne billeder og indramme den, eller du kan købe forskellige billeder. Herefter sammensætter du dem på bedst mulig vis og hænger dem op på den største væg. Billedvæggen er også en mulighed for at skabe dit helt eget præg og stemning på stuen. Du kan hurtig komme igen med din egen billedvæg og hvis du mangler inspiration, så er der et hav af forskellige videoer på eksempelvis Youtube.

Tilføj et smart tæppe

En stue kan godt føles “bar” hvis der ikke er et tæppe. Et tæppe er derfor en anden god mulighed for at tilføje noget nyt til stuen. Hvis du har et større møbel arrangement i stuen i form af både lænestole og sofa, så ville det være oplagt at “binde området sammen” med et tæppe. Tæpper kan fås i tusindvis af forskellige farver, så find et tæppe der passer til dit hjem og prøv det af.

Find en skulptur

Det sidste råd vi har til at gøre din stue hyggeligere er at tilføje en skulptur. Der er ikke noget som en flot skulptur der kan skabe personlighed og charme til et rum. Skulpturer kommer også i et hav af forskellige former og størrelser, så her er det bare at starte jagten på den helt rette til dit hjem.