Skab interesse med Bodypaint

Hvad tænker du på, når du hører ordet “bodypaint”? For nogle mennesker vil det måske bringe billeder af folk i cirkusnumre eller karnevaler i tankerne. For andre vil det måske vække minder om at være barn og se en person malet på et marked. Bodypainting er en kunstart, der har eksisteret i århundreder, og den er stadig i høj kurs i dag. I denne artikel vil vi diskutere bodypaintingens historie samt dens nuværende popularitet. Vi vil også vise dig nogle fantastiske eksempler på bodypainting, som vil få dig til at undre dig over, hvordan de gjorde det!

Bodypaint, hvad er det? og dets historie

Bodypaint er en form for maleri, hvor den menneskelige krop bruges som lærred. Historien om denne kunstform går tilbage til oldtiden, hvor den blev brugt til ceremonielle og rituelle formål. I nyere tid har kropsmaling været forbundet med modkulturelle bevægelser som hippiebevægelsen i 1960’erne. Bodypainting blev mere mainstream i 1970’erne, hvor det blev brugt i reklamer og mode. I dag er bodypainting stadig populært i både den kommercielle verden og på undergrundskunstscenen.

Hvorfor er bodypainting så populært?

Der er mange grunde! For det første er det en fantastisk måde at udtrykke sig på. Du kan bruge kropsmaling til at skabe ethvert design, du ønsker, og det kan være meget sjovt. For det andet er det en god måde at blive bemærket på. Hvis du er til en fest eller et arrangement, vil bodypainting helt sikkert få folk til at se dig. Og endelig er det en fantastisk måde at gøre opmærksom på noget på. Bodypainting kan bruges til at sende et budskab eller til at fremsætte en politisk erklæring.

Bodypaint kan være ideelt til en fest

Hvis du leder efter en måde at gøre din fest eller begivenhed sjovere og mere interessant på, er bodypainting en god mulighed. Det er også en god måde at få folk til at snakke og grine på. Og hvis du ønsker at blive bemærket, er bodypainting helt sikkert den rette måde at gøre det på!

Alternativ til bodypaint?

Hvis du ikke er sikker på, at du vil male din krop, er der andre muligheder. Du kan prøve ansigtsmaling, som er lignende, men mindre permanent. Eller du kan prøve midlertidige tatoveringer, som er en god måde at vise dit design frem på uden at skulle binde dig permanent til det.

Du kan bruge bodypaint på tre måder:

  1. Du kan male på en krop
  2. Du kan blive malet på
  3. Du kan booke en allerede malet krop/menneske

Mal på krop

Er du kreativ og god til at male, så kan du prøve at få lov til at male på en anden krop. Både kvinde eller mand. Det er en ny måde at male på.

Bliv malet

Du kan prøve at blive malet på hele din krop, men det kræver, at du ikke er blufærdig, fordi man som kvinde ofte skal vise bryster, men man kan i de fleste tilfælde få lov til at beholde sine trusser på. Nogen steder er det også ok med en diskret BH.

Book en malet krop

Du kan booke en allerede malet krop hos Showtown. Læs mere om Pro bodypaint.