Family

Mere Tid Til Det Vigtige – Køb En Robotstøvsuger

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Den moderne familie har en masse ting at se til i den travle hverdag. Der stilles stadig flere og flere krav til at spise sundt, træne, gøre karriere og så videre og så videre. De sociale medier og deres fremskredne indflydelse på vores måde at fremstå og blive opfattet af andre  gør også, at vi hele tiden skal balancere en travl hverdag med mange gøremål, og samtidig fremstå overskudsagtige. Teknologien er en forbandelse for mange, der ikke mener at sociale medier og andre teknologiske påfund skal have indflydelse, men man kan vælge, at tage teknologien med sig i hverdagen som en medspiller og på den måde få mere tid, til alt det, som virkelig betyder noget.

En undersøgelse har for nylig vist, at danskerne har mere tid til børnene – helt nøjagtig 3 timer mere om ugen. TV2 udsendte i slutningen af november 2018 en artikel, hvor det fremgår, at danskerne igennem de seneste 10 år er blevet mere og mere villige til at betale sig til mere fritid. Det fremgår af TV2 artikel, at danskerne bruger mindre og mindre tid på de huslige ting, såsom rengøring, madlavning og indkøb. Der er mange, som benytter sig af måltidskasser, så det både sparer familien tid ved indkøb og madlavning, samt at man ikke skal bruge tid på at finde på, hvad man skal have at spise. For inspirationen og ideerne til nye opskrifter efter mange års madlavning kan hurtigt slippe op, og man mister motivationen. Derfor er måltidskasser en god idé for den moderne familie, som bare ønsker varieret kost, men man skal hverken handle det ind eller finde på det, man skal bare lave det, som bliver leveret.

Robotstøvsuger skaber fritid i hverdagen

Enhver husstand kender til rengøringsproblemet. Man ved nok inderst inde, at man burde gøre rent minimum en gang om ugen, og den helt grundige hovedrengøring bør man gøre ca. hver tredje uge. En af de nye teknologier, som er blevet mere og mere populære de senere år er en robotstøvsuger. Det smarte ved robotstøvsugere er, at de kan køre helt uden at du behøver at gøre noget. På den måde kan du spare mere tid i din hverdag eller weekend, afhængig af hvornår du støvsuger.

I det næste afsnit vil jeg gennemgå fordele ved en robotstøvsuger, hvor du kan vurdere om det er noget for dig. Der findes nu engang en lang række fordele, som du kan drage nytte af.

Spar tid med en robotstøvsuger

Som temaet er for dette indlæg, handler det om at spare tid i hverdagen, så du kan have fokus på det vigtige i livet. Det kan en robotstøvsuger hjælpe med. Selvom en robotstøvsuger ikke 100 % kan overtage alt støvsugning, kan det holde niveauet af støv nede i dit hjem.

Mange af de moderne robotstøvsugere har smart opkobling til Wi-Fi, som gør at du kan skemalægge og starte en automatisk støvsugning i hjemmet. Hvis du eksempelvis køber en af de populære robotstøvsugere fra iRobot, får du denne funktion. Her kan robotten læse dit hjem og skemalægge det. Herefter kan du selv vælge hvilke rum den skal støvsuge, samt tidspunkt og dato. Det er mega smart.

Nogle af de lidt dyrere modeller af robotstøvsugere, tillader dig at styre dem fra mobilen. Det betyder at du kan sætte en robotstøvsuger i gang, selvom du befinder dig et helt andet sted end hjemme. Er du på weekendophold eller ude og rejse, og vil have at der er støvsuget i hjemmet, så kan det uden problemer lade sig gøre. Se en liste over de bedste robotstøvsugere her, såfremt du skulle være interesseret i en.

Smart navigation

Med en robotstøvsuger kan du spare tid, fordi den kan køre helt af sig selv. Dette skyldes blandt andet den indbyggede smart navigation, som er indbygget i robotstøvsugeren. Smart navigation kan gøre på forskellige måder, og tilbyder forskellige fordele og ulemper. Den ene typer, som anvender mapping af dit hjem med laser, kan opfange ledninger på gulvet, dørtrin, trappegange og hvad der ellers måtte være i vejen.

Der er også nogle af de nye robotstøvsugere som bruger kamera til at navigere rundt. Har man kamera udstyret som navigation, betyder det selvfølgelig at den ikke kan køre i helt mørke omgivelser. Men det betyder også at den er god til at navigere rundt, så snart der er lyst. Her kører den uden problemer forbi jeres indendørsbeplantning i hjemmet, jeres sofa, spiseborde, stole og hvad der ellers måtte være.

Begge metoder fungere rigtig fint. Ønsker man en som kan kører 24 timer i døgnet, uden at skulle bruge lys, så er det en laserbaseret navigation i ønsker. Ellers er der ikke den helt store forskel. Et andet godt råd er at læse en robotstøvsuger test, som kigger på hvor god robotstøvsugeren er til at navigere rundt, samt hvor god rengøringsevnen er.

Støvsugningsevne og kvalitet

I forhold til hvor god robotstøvsugeren er til at rengøre, afhænger af dens støvsugningsevne og dens byggeform. Der kan sidde forskellige motorer i de enkelte robotstøvsugere, som kan være vidt forskellige i deres evne til at suge støv op. Derudover er det også vigtigt at kigge på det indbyggede filter, som giver indsigt i, om den opfanger alt støvet, støvpartiklerne og allergenerne i luften. Grunden til at man siger, at en robotstøvsuger er god hvis man er allergiker, er selvfølgelig fordi, at den kan holde niveauet af støv nede. Er man allergisk overfor støv, så kan man i princippet sætte robotstøvsugeren til at køre hver dag inden man kommer hjem fra arbejde, således at der er helt rent og alt støv fra gulvet er fjernet.

Kvaliteten af robotstøvsugeren er naturligvis også forskellig. Da man kan få robotstøvsugere i en prisklasse mellem 1.000 og 10.000 kroner, så kan man kun forvente at der er forskel. Udover at der er en decideret prisforskel, vil du selvfølgelig også se en forskel i de funktioner som er indbygget. Nogle af de helt dyre funktioner inkludere automatisk ladefunktion, virtuelle vægge, et godt og ikke mindst effektivt batteri.

At have noget som kan sikre dig mere tid til det vigtige her i livet er værd at lede efter. Med en robotstøvsuger eller andre ting, som klare ellers manuelt arbejde automatisk, er at foretrække. Tænk derfor over hvad der er vigtigt for dig, og om en robotstøvsuger eller andre robotter kan gøre livet lettere for dig.

Author

Write A Comment