Det lækre lingeri der gør hele forskellen i jeres sexliv

Forholdet kan blive peppet en del op hvis de rigtige ingredienser bliver blandet med. 

For mange er sexlivet noget der går lidt i stå efter nogle år i forholdet. Det findes der også en god grund til. De fleste glemmer nemlig at pleje deres forhold. Et forhold holder nemlig ikke sig selv helt ved lige. 

Det er lidt med et forhold som det er med hendes negle eller hans alufælge. De skal passes plejes og shines lidt op ind imellem. Der skal gøres noget ud af det og det kan man naturligvis gøre på mange måder. 

En af de ting der kan gøres, er at bruge tid sammen. Det er den der med at give sin partner udelt opmærksomhed. Specielt kvinder elsker den slags. Når det kommer til stykket så gør mænd jo egentlig også. Det kan gøres i form af dates med jævne mellem. Han tager hende ud at spise, fører hende lidt frem. Hun får lov at hoppe i sin smukke kjole og dulle sig lidt op. Det er en slags der gør vidunder for forholdet. Når man kommer hjem efter sådan en aften, så ender det nok uden tvivl i hed sex. Gør det ikke det, så er der nok noget der skal snakkes om der, uf.

Pift sexlivet op med tilbehør og den rette beklædning.

Når det kommer til sex så vil både hun og han gerne have lidt krydderi med i legen. Mænd elsker når kvinder hoppper i noget frækt lingeri. Det kan være noget af blonder såvel som noget af lak eller læder. Smag kan ikke diskuteres, det er her man skal indstille sig lidt på sin partnes fetish. Kvinder kan omvendt godt lide at flå en skjorte af ham. 

Der kan også tilføjes noget frækt sexlegetøj. Ikke mindst siden 50 shades kom på film, er der også kommet en del mere bondage udstyr med i posen når folk køber ind i den frække butik. Noget dominans er desuden også ret sundt for sexlivet. Hun elsker at blive domineret, han elsker at gøre det. Det er også her han lige tager sin alfarolle lidt i fast hånd igen.